ککتل ميوه با بستنی

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش دسر و مربا:

Image
 مواد لازم :  

شربت قند  1.5 فنجان
پوست لیمو ترش  100 گرم
آناناس کنسرو شیرین  200 گرم
کمپوت هلو  200 گرم
زرد آلو پخته  200 گرم
بستنی  250 گرم
مربا  100 گرم

 

 طرز تهیه :

این ککتل میوه بسیار لذیذ و در فصل تابستان بسیار مطبوعست و برای سرو کردن آن از لیوانهای پایه بلند بستنی خوری استفاده می کنیم .


در هر لیوان مقداری شربت پرتقال یا شربت قند معطر شده با رنده پوست لیموترش می ریزیم و با مقداری کمپوت خرد شده از قبیل کمپوت آناناس ، هلو ، زرد آلو داخل ظرف را پر می کنیم و مقداری بستنی از هر نوع که دوست داریم روی آن قرار می دهیم .

و در صورت امکان یک حلقه مربای پرتقال یا کمپوت آناناس روی ان قرار میدهیم .




نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه