ژله ميوه

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش دسر و مربا:

Image
 مواد لازم :  

ژله  3 بسته
خامه  400 گرم
گلابی  0.5 فنجان
سیب  0.5 فنجان
هلو  0.5 فنجان
آناناس کنسرو شیرین  0.5 فنجان
ژلاتین  200 گرم
خاک قند  5 قاشق سوپخوری
وانیل  0.5 قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه :

برای تهیه این ژله به دو قالب کوچک و بزرگی که داخل هم بیفتد و اطراف قالب کوچکتر 2 تا 3 سانتی متر با قالب بزرگتر فاصله داشته باشد احتیاج داریم .


ژله را در 3 پیمانه آب جوش حل می کنیم و 3 پیمانه آب سرد بآن مخلوط کرده و مایه را در قالب بزرگتر می ریزیم قالب کوچکتر را در داخل ان قرار می دهیم و داخل قالب کوچک تر را با وزنه یا یخ پر می کنیم بنحوی که قالب بهیچوجه بالا نایستد و قالب را در یخچال می گذاریم تا ژله کاملا بسته شود بعد ژلاتین را در کمی آب جوش حل می کنیم و با خامه و خاکه قند مخلوط می نمائیم و میوه های آماده شده را در آن می ریزیم وقتی ژله کاملا بسته شد از یخچال خارج می کنیم وزنه ها را از داخل قالب بیرون می اوریم و قالب کوچکتر را با آب نیم گرم پر می کنیم و بلافاصله قالب را از ژله جدا کرده خارج می نمائیم.


با این عمل قالب ژله ای داریم که میان آن خالی است و خلوط خامه و خاک قند و ژلاتین و میوه های خرد شده را داخل آن می ریزیم و پر می کنیم دوباره در یخچال می گذاریم تا خامه نیز کاملا بسته شود بعد قالب را یک لحظه در آب نیم گرم قرار می دهیم و طرف مناسبی را روی دهانه قالب قرار داده و ژله را در آن برمی گردانیم و اطراف ژله را با انواع کمپوت و خامه فرم گرفته در قبف زینت می دهیم .




کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه