ژله توت فرنگي

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش دسر و مربا:

Image
مواد لازم :

توت فرنگی 1500 گرم
شکر 2 فنجان

طرز تهیه :

توت فرنگی تمیر را در ظرفی ریخته ، با قاشق چوبی فشار داده شکر مخلوطش نموده ، هم بزنید و مدت یکساعت بگذارید بماند .

سپس برای هر فنجان آب توت فرنگی ، یک فنجان آب اضافه کرده آنرا از صافی گذرانده ، برای هر دو فنجان آب توت فرنگی ، یک قاشق گرد ژلاتین که قبلا در یک چهارم آب گرم حل کرده اید ، به آن افزوده ، مایه را در قالب مخصوص ژله بریزید.

X اشتراک گذاری

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه