08-16-2013 02-57-21 ق

 

سس رژیمی فرانسوی

 

آب ۱/۲ لیوان . سرکه قرمز یا سفید ۱/۲ لیوان . شکر ۱ قاشق چایخوری

نمک ۱ قاشق چایخوری . پودر سیر ۱/۲ قاشق چایخوری . جعفری مقداری

 

طرز تهیه : آب ، سرکه ، شکر ، پودر سیر و نمک را باهم مخلوط کنید سپس جعفری خرد شده را به سس اضافه نمائید.

 

سس را درون کاسه ای بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید.

پس از این مدت زمان سس قابل استفاده است ، این سس مناسب برای انواع سالاد ، کباب و ماهی میباشد.

 

 

 

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه