پودينگ زعفراني دسری خوشمزه و خوش عطر

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش دسر و مربا:

طرز تهیه پودينگ زعفراني ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم قرار داده ایم , با همراه باشید.

 

 

 

طرز تهیه پودينگ زعفراني

 

مواد لازم:


شير 750ميلي ليتر
شکر دوسوم ليوان
تخم مرغ 1 عدد
آرد سفيد قنادي 2 قاشق سوپ خوري
آردبرنج 2 قاشق سوپ خوري
نشاسته 2 قاشق سوپ خوري
زعفران دم کرده غليظ 1 قاشق سوپ خوري
وانيل 1/2 قاشق چايخوري
4 ورق ژلاتين

 


شکر را پودر كرده و تخم مرغ رابه اندازه اي كه كف كند با همزن دستي بزنيد.حالا شير سرد را درون يک قابلمه بريزيد و آرد و آرد برنج و نشاسته را به آن اضافه کنيد و خوب هم بزنيد تا گلوله نشود.( مي توانيد تمام اين آردها و نشاسته را با 4 قاشق غذاخوري شير مخلوط کنيد و بعد که خوب هم زديد به بقيه شير اضافه کنيد. )


بعد شکر و تخم مرغ همزده را هم به آن اضافه کنيد و بگذاريد روي حرارت ملايم و مدام هم بزنيد تا غليظ شود ( غلظت اين پودينگ بايد به اندازه فرني باشه ) مهم اينست كه يك لحظه از همزدن غافل نشويد تا آرد گلوله نشود،اگر بعد از پخت مقدار شيرينيش كم بود ميتوانيد دو قاشق عسل اضافه كنيد،ميزان شيريني اين دسر بستگي بذائقه شمادارد.


وقتي ولرم شد چند قطره زعفران ،وانيل ورقهاي ژلاتين كه بروش بن ماري آب شده (داغ نباشد) داخل آن ريخته خوب هم بزنيد وداخل قالب بريزيد.


افزودن وانيل به مخلوط داغ باعث تلخي آن ميشود.

افزودن زعفران به مخلوط داغ عطر وطعم بي نظير آنرا از بين ميبرد.داخل يخچال بمدت 4ساعت.

 

 

منبع: دلگرم

 




کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه