پتاژ سیب زمینی

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش دسر و مربا:

طرز پخت پتاژ سیب زمینی

مواد لازم:

  • سیب زمینی : 500 گرم
  • آب گوشت : 4 فنجان
  • پیاز داغ عسلی : 3 قاشق سوپخوری
  • کرفس خرد شده : 2 قاشق سوپخوری
  • کره : یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل : به مقدار لازم

پتاژ سیب زمینی

طرز تهیه:

نیم کیلو سیب زمینی پخته را از صافی رد میکنیم و یک لیتر آب گوشت با آن مخلوط می نمائیم و دو سه قاشق پیاز سرخ کرده و دو سه قاشق کرفس خرد شده داخل این پتاژ میریزیم و بعد از دو سه جوش برمیداریم و کمی کره به آن اضافه میکنیم.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه