ملحبي توت فرنگي...

سرویس آشپزی جوان ایرانی به نقل از آشپز آنلاین؛ بخش دسر و مربا:


مواد لازم:
توت فرنگی: 250-300 گرم
شیر: یک لیتر
آرد برنج: 6قاشق غذا خوری
شکر: یک پیمانه

طرز تهیه
توت فرنگی ها را بعد از شستن به شکل دلخواه برش میزنیم و نصف شکر را روی آن میریزیم و اجازه میدهیم نیم ساعت بماند تا توت فرنگی آب بیندازد.

آرد برنج را درون قابلمه طبخ الک کرده و مابقی شکر را به آن اضافه میکنیم یک لیوان از شیر را اضافه میکنیم خوب بهم میزنیم تا گلوله های شیر باز شوند

ملحبی را با قاشق چوبی انقدر بهم میزنیم تا به غلظت فرنی برسد.سپس آب توت فرنگی را افزوده و بهم میزنیم تا خوب مخلوط شود و در انتها توت فرنگی را اضافه میکنیم و آرام آرام بهم میزنیم تا خیلی له نشوند بعد ازینکه جوش آمد خاموش میکنیم و یک دقیقه در حالت خاموش بهم میزنیم.

حالا ملحبی را درون ظرف سرو های تک نفره میریزیم و اجازه میدهیم در دمای اتاق خنک شود سپس به مدت 6الی 12 ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا خوب خنک شود

در نهایت دسر ملحبی را با توت فرنگی , سس توت فرنگی و خلال پسته تزیین میکنیم

نکته:اگر عجله کنید و دسر را داغ در یخچال بگذارید روی دسرتان ترک میخورد
...همچنین توت فرنگی را بصورت پوره نیز میتوانید استفاده کنید.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه