مربای پوست پرتقال به شکل رز

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش شربت، سس و ترشی:

مربای پوست پرتقال را برای شما عزیزان و کاربران محترم قرار داده ایم , با همراه باشید.

 

مربای پوست پرتقال

 

 

مربای پوست پرتقال

 

مواد لازم:


پرتقال متوسط 5 عدد
شکر نیم کیلو
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری

 


طرز تهیه:
پرتقال رو مثل سیب پوست بکنین،مراقب باشین که پاره نشه. من قسمت های سفیدش هم خیلی نمیگیرم.اون رو به شکل گل بپیچین و با یه خلال دندون محکم کنین.داخل یه قابلمه آب سرد بریزین و گلهای رز پرتقایتون رو توش بذارین.

 

روی حرارت ملایم قرار بدین تا وقتی به جوش بیاد وقتی چند جوش زد آبش رو خالی کنین و این بار آب ولرم روش بریزین و باز بذارین بجوشه.معمولا سه بار جوشوندن کافیه.اگه بیشتر این کارو تکرار کنین پرتقالها عطرشون رواز دست میدن.

 

البته تست کنین که پوست پرتقالها خوب پخته باش و نرم بشن،چون وقتی شکر رو اضافه میکنیم و شیره قوام میاد پوست پرتقالها کمی سفت میشن.پرتقالها رو توی صافی بریزین توی قابلمه شکر و دو لیوان آب بریزین و گلهای پرتقالیتون رو توی اون بذارین و بجوشونین تا مربا قوام بیاد در آخر آبلیمو رو اضافه کنین و بعد از چند تا جوش مربا آماده ست

 

 

منبع: دلگرم

 




نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه