مارمالاد توت فرنگی


توت فرنگی .....1 کیلو

شکر.....1.5 لیوان

پودر ژلاتین.......1.5 قاشق غذاخوری

وانیل...1 قاشق چایخوری

جوهر لیمو ...1 قاشق چایخوری سر خالی(یا آب لیموی تازه دو قاشق غذا خوری)

اندازهء شکر بستگی به ذائقهء شما داره....

توت فرنگی را پوره کنید...

شکر را به پوره اضافه کنید..........یک شب در یخچال بگذارید....

حالا پوره را در ظرف لعابی ریخته و روی اجاق گاز با حرارت زیاد گذاشته....وقتی غلیظ شد..مدام هم بزنید...مواظب باشید ته نگیره و نسوزه...

پودر ژلاتین رو روی کمی آب سرد ریخته و به صورت بن ماری (روی حرارت غیر مستقیم)و یا در مایکرو ویو(40 پانیه با قدرت بالا...)....حل کرده و به توت فرنگی اضافه میکنیم...

حالا جوهر لیمو یا آب لیموی تازه و وانیل رو به مواد اضافه کرده ..بعد از یکی دو جوش از روی حرارت برمیداریم.

نکته...

1...اجازه بدید که مارمالاد در ظرف خودش یک شبانه روز بمونه تا خنک بشه.تا اگه خوب قوام نیومده بود دوباره روی خرارت گذاشته تا غلظت لازم رو پیدا کنه....

2...در ضمن مارمالاد از مربای معمولی غلظت بیشتری داره...

نوووش جووون

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه