طرز تهیه کلوچه آویشن، شیرینی ماه مبارک رمضان

سرویس آشپزی جوان ایرانی - بخش شیرینیجات:

نحوه پخت کلوچه آویشن,طرز تهیه کلوچه آویشن

با روش پخت کلوچه آویشن ، شیرینی مناسب ماه رمضان آشنا شوید


تعداد: 36 عدد
زمان تهیه و پخت کلوچه آویشن : 41 دقیقه

مواد لازم برای کلوچه آویشن :

کره آب شده نصف پیمانه
شکر ¼ پیمانه
آویشن تازه یک قاشق غذاخوری
پوست لیموی رنده شده دو قاشق چایخوری
آب لیموترش یک قاشق غذاخوری
آرد کامل 1 و ¼ پیمانه
شکر سبز مقداری برای تزیین


طرز تهیه کلوچه آویشن :
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه متوسط، کره را با هم‌زن برقی به مدت 30 ثانیه هم بزنید. شکر را اضافه کنید. آنها را هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. آویشن، پوست رنده شده لیموترش و آبلیموترش را اضافه کنید و هم بزنید. در این مرحله باید آرد را اضافه کنید. تا جای ممکن با هم‌زن برقی هم بزنید و پس از اینکه سفت شد، با قاشق چوبی به روند اضافه کردن و هم زدن آرد ادامه دهید.

خمیر را روی سطح آردپاشی شده به خوبی ورز دهید. سپس آن را به چند بخش تقسیم کنید.

هر بخش را روی سطح آردپاشی شده به شکل مستطیل برش دهید و از داخل آن مربع‌های 4 سانتی‌متری در بیاورید. آنها را داخل سینی فر که از قبل چرب کرده‌اید بچینید و شکر سبز خوراکی روی آنها بپاشید.

سینی را به مدت 6 تا 8 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شوند.

ارزش غذایی :
کالری: 48
چربی: 3 گرم
کلسترول: 7 میلی‌گرم
سدیم: 23 میلی‌گرم
کربوهید��ات: 6 گرم
فیبر: 0 گرم
قند: 2 گرم
پروتئین: 0 گرم

منبع : bartarinha.ir

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه