طرز تهیه چیز کیک نیویورکی شانتال

سرویس آشپزی جوان ایرانی - بخش شیرینیجات:

پخت چیز کیک نیویورکی,طرز پخت چیز کیک نیویورکی شانتال

چیز کیک نیویورکی شانتال


دستور پخت اصلی یک تابه 22 سانتی متر مکعبی می سازد .
آماده سازی و پخت چیز کیک نیویورکی شانتال: 90 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه چیز کیک نیویورکی شانتال :

بیسکویت خرد شده 15 عدد
کره آب شده 2 قاشق غذا خوری
پنیر خامه ای آب شده 250 گرم
شکر 1/5 فنجان
شیر 3/4 فنجان
تخم مرغ 4 عدد
خامه ترش 1 فنجان
وانیل 1 قاشق غذا خوری
آرد 1/4 فنجان


طرز تهیه چیز کیک نیویورکی شانتال :
فر را از قبل تا 175 درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب را چرب کنید.

در یک کاسه متوسط، خرده های بیسکوئیت را با کره آب شده مخلوط کرده و ته قالب چرب شده فشار دهید.

در یک ظرف، پنیر خامه ای را با شکر مخلوط کنید تا صاف شود. سپس در مخلوط کن ریخته و با شیر مخلوط کنید ، و بعد از کمی مخلوط کردن تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و مخلوط کنید، مخلوط کردن را فقط به اندازه ای که ترکیب شوند ادامه دهید. خامه ترش، وانیل را اضافه کرده و کمی مخلوط کنید آرد را هم اضافه کرده و با دور کند مخلوط کرده و روی بیسکوئیت های آماده شده بریزید.

به مدت 1 ساعت در فراز قبل گرم کرده بگذارید تا بپزد. سپس فر را خاموش کرده و اجازه دهید کیک در فر در بسته به مدت 5 تا 6 ساعت سرد شود، تا مانع ترک خوردگی شود. تا لحظه سرو کردن در یخچال بگذارید تا سرد شود.

منبع : beryooni.com

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه