طرز تهیه پیتزا کاپ

سرویس آشپزی جوان ایرانی، بخش ساندویچ و پیتزا:

طرز تهیه پیتزا کاپ,پیتزا

آشپزی

در اینجا با طرز تهیه پیتزا کاپ آشنا میشوید امیدواریم مورد پسند شما قرار بگیرد.

مواد لازم:

طرز تهیه پیتزا کاپ,پیتزا

طرز تهیه :
پیاز رو خرد کنید و به همراه سیر خرد شده, تفت بدید, وقتی کمی رنگ اونا تغییر کرد, گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید و تفت بدید. گوشت که تفت خورد, قارچ سرخ شده, ژامبون خرد شده و پیازچه و جعفری رو هم اضافه کنید و تفت بدید, رب رو اضافه کنید و باز هم تفت بدید تا بوی خامی رب گرفته بشه و خوشرنگ بشه. حالا نمک و فلفل و آویشن اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید.
نان های باگت رو به اندازه های ۶ الی ۷ سانتی متر برش بدید, حالا خمیر وسط نان رو خالی کنید و اون تکه آخر خمیر رو بذارید توی نان بمونه که وقتی نان رو از مواد پر میکنید, مواد از ته نان به بیرون نریزه! نان رو باید استوانه ای مثل یک لیوان روی میز قرار بدید. مواد رو توی اون بریزید تا پر بشه و بعد روی اون رو با پنیر بپوشونید.همه نانها رو به همین صورت آماده کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بذارید. حدود ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که پینر طلایی بشه. بعد هم سرو کنید.

نکات :
*میتونید به جای گوشت چرخ کرده, از سویا هم استفاده کنید.
*همیشه توی غذاهایی که پنیر پیتزا دارند, آویشن بریزید. چون ترکیب فوق العاده ای دارد.
*قارچ را از قبل خرد کنید و با کمی روغن, نمک و آبلیمو با حرارت بالا تفت بدهید تا سیاه نشوند.

منبع: جهانی ها به نقل از somayehco.com

با تشکر از سایت somayehco.com

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه