طرز تهیه پیتزا لقمه ای با تصویر،حتما امتحان کنید!

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش پیتزا و ساندویچ:

طرز تهیه پیتزا لقمه ای با تصویر:یه نوع پیتزای لقمه ای مناسب برای انواع مراسم اعم از پارتی، عروسی، عزا، حنابندون، پاتختی، پشت پا، پیش پا، دوره زنانه، دوره مردانه، غیبت کنون و... داریم.این غذا رو می شه با انواع تاپینگ های مرسوم پیتزا اعم از گیاهی یا غیر گیاهی هم درست کرد. در نتیجه دستور خاصی برای محتویات داخل اون نمی دیم.

 

طرز تهیه پیتزا لقمه ای با تصویر

 

مواد لازم:(حدودا چهل رول)

::دو پیمانه آب گرم
::دو سوم پیمانه پودر شیر خشک بدون چربی
::دو قاشق غذاخوری مخمر
::یک چهارم پیمانه شکر
::دو قاشق چای خوری نمک
::یک دوم پیمانه (صد و پانزده گرم) کره
::یک عدد تخم مرغ
::چهار و نیم الی پنج پیمانه آرد همه منظوره

نکته:به جای ترکیب شیر خشک و آب از دو پیمانه شیر ولرم کم چرب هم در صورت تمایل امکان استفاده وجود دارد

 

طرز تهیه پیتزا لقمه ای با تصویر

دستور اصلی بر اساس ورز با دستگاه بود و من اون رو تبدیل به ورز با دست کردم چون همزن گران هست و همه اون رو در دسترس ندارن. آب گرم رو با شیر خشک مخلوط کنید.

طرز تهیه پیتزا لقمه ای با تصویر

سپس سایر مواد رو جز آرد اضافه کنید. دقت کنید اگر آب خیلی داغ باشه مخمرها به طرز دلخراشی می میرن. آب ولرم رو به گرم مناسب ترین هست.

طرز تهیه پیتزا لقمه ای با تصویر

سپس با مخلوط کن هم بزنید تا همه مواد مخلوط بشن.

طرز تهیه پیتزا لقمه ای با تصویر

دو پیمانه از آرد رو اضافه کنید. دو دقیقه هم بزنید.

طرز تهیه پیتزا لقمه ای با تصویر

اینجا راه فقرا از مرفهین بی درد جدا می شه. اگر همزن قوی دارید بقیه آرد رو اضافه کنید و دو دقیقه با سرعت متوسط ورز بدید. من بقیه آرد رو با دست اضافه کردم. برای ورز دستی، چهار و نیم پیمانه آرد کم هست و نیم پیمانه آرد دیگه نیاز داریم چون خمیر خیلی چسپناک می شه. در نتیجه من از سه پیمانه آرد دیگه علاوه بر دو تای اولی استفاده کردم.

طرز تهیه پیتزا لقمه ای با تصویر

ده دقیقه ورز اساسی بدید تا از تست های پنجره و چسپندگی سربلند بیرون بیایید. سر خمیر رو با دستمال مرطوب بپوشند، در جای گرم بذارید تا حجم اون دوبل بشه.

طرز تهیه پیتزا لقمه ای با تصویر

من برای داخل رول هام از گوجه خشک، زیتون، پیاز و مخلوط شش پنیر ایتالیایی استفاده کردم. عرض شد که از هر چیزی که فکر می کنید صلاحیت دخول به رول رو داره می تونید سود ببرید. نکته مهم اینه که به هیچ عنوان سس رو داخل رل نمی زنیم چون رطوبت باعث  زدن فیلنگ به سمت بیرون رول می شه. سس در کنار این رول ها سرو می شه.

 

طرز تهیه پیتزا لقمه ای با تصویر

خمیر رو به غایت نازک پهن کنید. در فشاندن تاپینگ اغراق نکنید؛ کمی از هر چیز کفایت می کنه! سس هم عرض شد که لازم نیست. مواد مرطوب مثل گوجه یا اسفناج هم مناسب نیستن!

طرز تهیه پیتزا لقمه ای با تصویر

لول کنید.

طرز تهیه پیتزا لقمه ای با تصویر

با پیتزا بر، ببرید چون چاقو نمی تونه حق مطلب رو ادا کنه. فر رو روشن و روی دمای سیصد و پنجاه فارنهایت یا همون صد و هفتاد و پنج سانتیگراد خودمون تنظیم کنید. رول ها رو از هم جدا نکنید تا فیلینگ بیرون نزنه.

طرز تهیه پیتزا لقمه ای با تصویر

پانزده دقیقه و یا تا وقتی که رل ها طلایی بشن در فر قرار بدین.

 

طرز تهیه پیتزا لقمه ای با تصویر

این پیتزا باید با دیپ سرو بشه. بهترین گزینه سس پیتزا هست. پستو یا سس فلوریدا هم بد نیستن.




نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه