طرز تهیه پیتزا قیفی با تصاویر

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش پیتزا و ساندویچ:

طرز تهیه پیتزا قیفی:پیتزا قیفی،یک غذای نوآورانه و جالب و در عین حال یک پیتزاست!این غذا از یک خمیر به شکل قیف بستنی اما پر از سس پیتزا و مواد خوشمزه و پنیر پیتزا درست می شود.هم برای مهمانی های تولد و دوستانه مناسب است هم بچه ها عاشق این نوع پیتزای جذاب و خوشمزه هستند.پس وقت را از دست ندهید اگر تا به حال پیتزا قیفی درست نکرده اید این طرز تهیه پیتزا قیفی را که یکی از ساده ترین روش هاست یاد بگیرید و دست به کار شوید!

 طرز تهیه پیتزا قیفی

 مواد لازم برای تهیه پیتزا قیفی:

:: قالب قیفی فلزی یا کاغذی

:: فویل آلمینیومی

:: خمیر پیتزا(آموزش تهیه خمیر پیتزا)

:: نگه دارنده قیف

:: سس پیتزا

:: مواد پیتزا(دلخواه)

 

گام اول:فر خود تا روی 400 درجه فارنهایت بگذارید تا گرم شود.اطراف قالب قیفی کاغذی خود را مانند تصویر با فویل آلمینیومی بپوشانید.قالب آهنی نیازی به این کار ندارد.

 طرز تهیه پیتزا قیفی

 گام دوم:خمیر پیتزا را با وردنه صاف کنید.دقت کنید که پهنای آن به اندازه ای که در عکس میبینید نزدیک باشد(تقریبا 2/5سانتیمتر)

 طرز تهیه پیتزا قیفی

گام سوم:در این مرحله دقت کنید که قیف شما هر اندازه ای باشد میبایست یک مربع از خمیر رابرای دور قیف طوری جدا کنید که کاملا دور قالب پیچیده شود یعنی ضلع های مربع به اندازه طول قیف باشد.

 طرز تهیه پیتزا قیفی

گام چهارم:قالب آلمینیومی یا فلزی خود را درست مثل تصویر در گوشه خمیر مربعی شکل خود بگذارید،و با دقت و ارام خمیر را دور قیف بپیچید به طوری که کاملا دور قیف را بگیرد.لبه های به هم رسیده را به آرامی با انگشت روی هم فشار دهید تا ثابت و محکم شوند.

 طرز تهیه پیتزا قیفی

گام پنجم:قیف های پیچیده شده را روی سینی چرب شده یا کاغذ مخصوص سینی فر به صورتی که دهانه ی قیف روی سینی باشد،قرار دهید.سینی را درون فر قرار داده و به مدت 8 الی 10 دقیقه یا تا زمانی که با توجه به نوع خمیر، رنگ خمیر قهوه ای روشن شود.

 طرز تهیه پیتزا قیفی

گام ششم:بعد از آماده شدن قیف ها صبر کنید تا وقتی آنها را لمس میکنید سرد باشند.سپس با دقت قالب را از قیف جدا کنید.

 طرز تهیه پیتزا قیفی

گام هفتم:اگر سینی مخصوص نگه دارنده قیف دارید،قیف ها را درون قالب ها قرار داهید و اگر ندارید اصلا جای ناراحتی نیست،شما میتوانید قیف ها را در هر ظرفی که بتوانید قیف ها را نیمه کج یا حتی راست نگه دارید تا درون فر قرار بگیرند.

 طرز تهیه پیتزا قیفی

گام هشتم: سس پیتزای دلخواه خود را با قاشق درون قیف بریزید و کاملا سطح درونی قیف را آغشته کنید اما دقت کنید که سس نیمه ی پایین قیف را فقط پر کند نه بیشتر.

 طرز تهیه پیتزا قیفی

گام نهم:در این مرحله مواد دلخواه خود را درون قیف بریزید اما باز هم دقت کنید که بیش از حد نشود و برای پنیر هم به اندازه کافی جا داشته باشد.

 طرز تهیه پیتزا قیفی

 گام دهم:بقیه قیف را با پنیر پیتزای موزارالا پر کنید.اگر قصد استفاده از پنیر دیگری را دارید پنیری را انتخاب کنید که به راحتی آب شود.

 طرز تهیه پیتزا قیفی

گام آخر:برای تزیین پیتزا قیفی میتوانید از برش ها مختلف مواد خود روی قیف استفاده کنید،مثل یک تکه از پپرونی یا یک برش قارچ و یا یک زیتون.سپس برای 5 تا 10 دقیقه،تا وقتی که پنیر آب شود و به رنگ طلایی در بیاید پیتزا قیفی ها را در فر نگه دارید.

 طرز تهیه پیتزا قیفی

 

اکنون پیتزا قیفی خوشمزه ی شما آماده است.نوش جان!

 طرز تهیه پیتزا قیفی

 

 

تهیه و ترجمه:مجله اینترنتی دلگرم

 




نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه