طرز تهیه پیتزا با روش متفاوت+تصاویر

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش پیتزا و ساندویچ:

این پیتزا یه حسن خیلی خوبی که نسبت به پیتزا های معمولی داره اینه که حسابی پر ملات ترو موادی که داخل پیتزاست نرمتر و لذیذ تره و از همه مهمتر پنیر داخلش خشک نیست و حسابی کش میاد.

به طور کلی با درست کردن خمیر و خود پیتزا حدود ۱ ساعت وقتتون رو میبره.

این پیتزا واسه دو تا آدم خیلی گرسنه کافیه .

پیتزا با روش متفاوت

پیتزا با روش متفاوت

پیتزا با روش متفاوت

مواد لازم برای خمیر :

::آرد ۱ و ۱/۲ پیمانه

::خمیر مایع ۱ و ۱/۴ قاشق چای خوری

::نمک ۳/۴ قاشق چای خوری

::شکر ۱ قاشق غذا خوری

::آب ۲/۳ پیمانه

::روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

::زرده تخم مرغ یک عدد

 

مواد داخل پیتزا

::گوشت چرخکرده ۱۵۰ گرم

::اسفناج یا پیازچه ۱ پیمانه

::قارچ ۲۰۰ گرم

::پنیر موزارلا یا گودا، یا پنیر پیتزا ۲۳۰ گرم

::کره ۳ قاشق غذاخوری

::سیر ۲ حبه

::سس پیتزا مورد علاقتون مثل سس کچاپ

::ادویه به مقدار کافی

::نمک به مقدار کافی

::فلفل به مقدار کافی

::کره ۲ قاشق غذاخوری

 

پیتزا با روش متفاوت

برای درست کردن خمیر پیتزا آرد رو با خمیر مایع و نمک و شکر قاطی میکنیم .

پیتزا با روش متفاوت

۲/۳ پیمانه آب ولرم رو به آرد اضافه میکنیم .

پیتزا با روش متفاوت

روغن زیتون رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا مخلوط خمیرمون بشه.اگه حس کردید که ارد بیشتری لازم دارید میتونید در حد نصف پیمانه استفاده کنید .

پیتزا با روش متفاوت

حسابی ورز میدیم د�� حد ۲ تا ۳ دقیقه تا همچین خمیری داشته باشیم که به دستمون نچسبه .

پیتزا با روش متفاوت

ظرفی که قراره خمیرمون رو بهش انتقال بدیم رو کمی با روغن زیتون چرب میکنیم. خمیرمون رو میزاریم توش و روش پلاستیک و ی حوله یا دستمال آشپزخونه میکشیم و میزاریم به مدت ۱ ساعت تا پف کنه .

من واسه این که خیلی گشنم بود فر رو به مدت ۳ دقیقه روشن کردم و وقتی یه خورده گرم شد خاموش کردم، و خیرموم رو تو فر گذاشتم با همون ظرفی که دورش حوله پیچیدم تا زودتر به مرحله پف کردن برسه .
نیم ساعت خمیر من تو این فره گرم موند تا حسابی پف کرد.

خوب تو این مدتی که خمیرمون داره حسابی پف میکنه میریم سراغ مواد داخل پیتزا .

پیتزا با روش متفاوت

قارچ رو با روغن زیتون و کمی فلفل سیاه با شعله زیاد فقط در حدی که یه مقدار تفت داده بشه سرخ میکنیم .

یادتون باشه نمیخواهیم زیاد سرخ بشه.

پیتزا با روش متفاوت

من چون اسفناج نداشتم از پیازچه استفاده کردم .

به شما پیشنهاد میدم که از اسفناج استفاده کنید به این صورت که وقت اسفناج رو کمی بخار پز کردید آبه اسفناج رو کاملا بگیرید با دستتون .
میتونید حتی گوشت رو حذف کنید و فقط از اسفناج استفاده کنید .

اسفناج رو به مدت ۲ دقیقه تو ماکروفر بزارید واسه این که پخته بشه.

پیتزا با روش متفاوت

پیازچه یا اسفناجی رو که دارید میزاریم یه مقداری با قارچ تفت بخوره .

پیتزا با روش متفاوت

گوشت چرخکرده رو با کره، کمی سیر و ادویه، نمک تفت میدیم به مدت ۱۰ دقیقه.

پیتزا با روش متفاوت

خوب گوشتمون تو این مرحله پخته شده .

پیتزا با روش متفاوت

همه این موادی رو که پختیم رو به همراه پنیر قاطی میکنیم .

پیتزا با روش متفاوت

خمیرمون بعد نیم ساعت حسابی پف کرده اگه دیدی هنوز زیاد پف نکرده میتونید مدت بیشتری بزارید تا خمیرتون استراحت کنه .

پیتزا با روش متفاوت

خمیر رو به دو قست تقسیم میکنیم و یک قسمتش رو تو کف قالب با دست پهن میکنیم .

من از قالب کیک۲۰ سانتی استفاده کردم شما میتونید از قالب تارت یا هر نوع قالب متوسط دیگه ای که دارید استفاده کنید .

پیتزا با روش متفاوت

پیتزا با روش متفاوت

مواد پیتزا رو میریزم روی خمیر .

پیتزا با روش متفاوت

و خمیر دومی که کنار گذاشته بودیم رو روی این مواد کاملا میپوشونیم .

میتونید خمیر رو با وردنه باز کنید و بعد بزارید روی پیتزا یا هم که با دستتون
پهنش کنید .

پیتزا با روش متفاوت

روی خمیرمون چنگال چنگال میزنیم و روش زرده تخم مرغ میمالیم تا خمیر براقی رو داشته باشیم .

میزاریم تو فری که از ۵ دقیقه قبل رو درجه ۴۲۵ درجه فارنهایت یا ۲۱۸ درجه سانتیگراد گرم کردیم و به مدت ۲۰ دقیقه پیتزا باید تو فر بمونه .

خوب پیتزا من آمادست.

بعد پتن پیتزا برای سرو میتونید هر نوع سس باب طبع خودتون رو روی پیتزا بریزید و نوش جان کنید.

پیتزا با روش متفاوت

 

پیتزا با روش متفاوت

 

پیتزا با روش متفاوت

 

پیتزا با روش متفاوت




نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه