طرز تهیه پاناکوتای انار

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش دسر و مربا:

پاناکوتا یه دسر ایتالیایی هستش به معنی خامه ی پخته شده، در واقع برای این دسر خامه رو گرم میکنن، خیلی خوش طعمه و میشه باهاش میکس های خوبی داشت .

مواد لازم برای پاناکوتا

خامه : 200گرم

شیر: 2/1 پیمانه

شکر: 6 قاشق چایخوری

پودر ژلاتین 3 قاشق چایخوری

وانیل: کمی

مواد لازم برای ژله انار

انار: یک عدد دون شده

آب انار: یک پیمانه

شکر: 3 قاشق چایخوری

پودر ژلاتین: 2 قاشق چایخوری

طرز تهیه پاناکوتای انار

اول پاناکوتا رو آماده میکنیم، خامه , شیر, شکر , پودر ژلاتین و وانیل رو با هم توی شیر جوش مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا کم کم گرم بشه و شکر آب بشه اما نجوشه وقتی بخار بلند شد و یکدست شد از روی حرارت بردارید و توی ظرفهای سرو بریزید و بگذارید ببنده .در حدود دو ساعتی زمان نیاز داره میتونید مثل من ظرف رو کج قرار بدهید تا پاناکوتا بصورت اریب دربیاد اینطوری شکیلتر میشه .

طرز تهیه پاناکوتای انار - تصویر 1

اگر ظرفی که انتخاب کردید خوب توی کاسه قرار نمیگیره درون کاسه شکر بریزید و لیوان رو بطور اریب و با هر زاویه ای که دوست دارید روی شکرها تنظیم کنید.

تا پاناکوتای ما خودش رو بگیره ژله انارمان را درست میکنیم تا خنک بشه که بتونیم روی پاناکوتا بریزیم آب انار و شکر و پودر ژلاتین رو مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا ژلاتین و شکر حل بشه و اصلا نجوشه وقتی آماده شد بگذارید کاملا خنک بشه اما توی یخچال نزارید

وقتی پاناکوتا گرفت روش تا سر لیوان دونه های انار بریزید، اگه خنک باشه خیلی بهتره!

بعد ژله انار رو روی دونه ها بریزید تا سطحش رو بپوشونه بگذارید یخچال برای چند ساعت تا خوب بگیره

میتونید جای ژله وپاناکوتا رو با هم عوض کنید ولی باید ژله انار رو توی یخچال قرار دهید تا بسته شود سپس پاناکوتای سرد شده رو بهش اضافه کنید

طرز تهیه پاناکوتای انار - تصویر 2

طرز تهیه پاناکوتای انار - تصویر 3
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه