طرز تهیه میگو شانگهای

سرویس آشپزی جوان ایرانی، بخش غذای دریایی:

طرز تهیه میگو شانگهای,میگو

آشپزی

دوستان عزیز در این مطلب شما با طرز تهیه میگو شانگهای آشنا میشوید.

مواد لازم:

طرز تهیه میگو شانگهای,میگو

طرز تهیه :
پای میگوها را با قیچی جدا کرده ، سوراخی در پشت آن ایجاد کرده و رگ آن را بیرون بیاورید. پوست و دم را جدا نکنید .روغن را در ی ماهیتابه داغ کنید . سیر و پیازچه را به مدت ۳۰ ثانیه در روغن تفت دهید . میگو را به آن اضافه کرده ، به مدت یک دقیقه روی حرارت زیاد سرخ کنید . بقیه مواد را به آن اضافه کرده و ۲ تا ۳ دقیقه دیگر آن را سرخ کنید .

منبع: جهانی ها به نقل از sooran.com

با تشکر از سایت sooran.com

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه