طرز تهیه موس انار یک دسر خوشمزه ویژه مهمانی

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش دسر و مربا:

تهیه موس انار را برای شما عزیزان و کاربران محترم قرار داده ایم , با همراه باشید.

روش تهیه دسر موس انار

روش تهیه دسر موس انار

موس انار را میتوان یک دسر خوشمزه و شیک برای مراسم های رسمی دانست. با دلگرم در درست کردن این دسر خوشمزه همراه باشید.

مواد لازم


سفیده ی تخم مرغ 2 عدد
پودر قند 40 گرم
پنیر خامه ای 100 گرم
خامه 100 گرم
آب انار 3 ق غذاخوری
انار 1 عدد


طرز تهیه:


ابتدا تخم مرغ را نیم ساعت در دمای اتاق قرار میدهیم.سپس سفیده را جدا کرده و با همزن برقی به خوبی میزنیم تا حالت اسفنجی پیدا کرده و از ظرف نریزد.پودر قند را کم کم اضافه کرده و به هم زدن ادامه میدهیم .


پنیر خامه ای، خامه و آب انار را جداگانه مخلوط میکنیم تا کاملا صاف و یکدست شوند، سپس خیلی آرام آنها را به سفیده افزوده و با لیسک به صورت دورانی مخلوط میکنیم تا پف آن نخوابد.


روی مواد را با یک لایه (نایلون یا سلفون) کاملا چسبیده به سطح میپوشانیم و برای یک ساعت در یخچال میگذاریم، بیشتر دانه های انار را در دو ظرف مخصوص سرو ریخته و موس را اضافه کنید و با باقی مانده های دانه های انار تزیین و سرو کنید.


نکات:
در صورت تمایل از مقداری خامه زده شده نیز برای تزیین استفاده کنید.
میتوانید از یک لایه پودر بیسکویت هم براى تزیین استفاده کنید

خواص انار ریزه میزه در این دسر خوشمزه :

جوشانده پوست درخت و پوست ریشه درخت انار کرم کش است.


دم کرده گل انار اسهال مزمن را برطرف می‌کند.


دم کرده گلهای انار را به صورت غرغره برای از بین بردن زخمهای دهان بکار ببرید.


برای برطرف کردن دندان درد ، دم کرده ریشه درخت انار را در دهان مضمضه کنید.


برای برطرف کردن بواسیر باید معقد را با جوشانده پوست انار شستشو داد.

گردآوری: مجله اینترنتی دلگرم

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه