طرز تهیه مربا کامکوات

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش شربت، سس و ترشی:

طرز تهیه مربا کامکوات ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم قرار داده ایم , با همراه باشید.

 

طرز تهیه مربا کامکوات

 

 

طرز تهیه مربا کامکوات

 

برای تهیه این مربای خوشمزه و زیبا به یک کیلو کامکوات، یک کیلو شکر وجوهر لیمو احتیاج داریم. کامکوات را خوب میشوریم و با چاقوی باریک برشهای کوچک ولی عمیقی در آنها ایجاد می کنیم.

 

در اصل باید یک سوراخ عمیق در انتهای کامکوات ایجاد کرد و هسته های میوه را از آنجا بیرون آورد. همچنین می توان میوه را از.طول به دو قسمت تقسیم کرد و یا حتی آن را ورقه ورقه برید.

 

ولی من می خواستم میوه را درسته داشته باشم و از طرف دیگر وقت نداشتم با دقت و ظرافت هسته های آن را دربیارم. بنابراین هیچکدام از این کارها را نکردم، لذا الان مربای من هسته هم داره

 

 

. سپس مقداری آب را به جوش آورده و میوه ها را در آن می ریزیم و می گذاریم بجوشد. پس از ٧-٨ دقیقه جوشیدن آنها را در آب سرد می ریزیم ( شوک می دهیم). بسته به اینکه می خواهید مربای کامکوات چقدر تلخی داشته باشد، این مرحله را چند بار تکرار می کنیم. هر قدر بیشتر، تلخی و عطر مربا کمتر.

 

سپس مربا را در آب جوش کمی می پزیم. مربا بعد از اینکه داخل شیره رفت دیگر نرم نخواهد شد. وقتی به اندازه دلخراه نرم شد، درون شهدی که با شکر و آب درست کرده ایم ریخته و می گذاریم بجوشد

 

تا جایی که شهد مربا به اندازه لازم غلیظ شده و نیز احساس کنید درون کامکوات ها پر از شهد شده. گفته می شود که در شهد مربا می توان از دو لیوان آب پرتقال هم استفاده مرد. همچنین در انتها کمی جوهر لیموی حل شده در آب یا یکی دو قاشق آبلیمو اضافه می کنیم تا مربا شکرک نزند. می گذاریم سرد شود و در ظرف ریخته و یک روز می گذاریم

 

روی کابینت بماند تا هم از غلظت شهد مطمئن شویم و هم حسابی تماشایش کنیم. من همیشه مرباها را در فریزر نگه می دارم، بنابراین جوهرلیمو و ابلیمو هم اضافه نمی کنم. درست منید و بخورید و لذت ببرید. گوارای وجود

 

دلگرم

 

 




نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه