طرز تهیه فرنی انبه خوشمزه و مقوی

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش دسر و مربا:

فرنی انبه ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم قرار داده ایم , با همراه باشید.

تهیه فرنی انبه


این دسر خیلی خوشمزه و مقوی رو حتما توی فصل انبه امتحان کنید. برای پایه این دسر فرنی لازم داریم که با آرد برنج یا نشاسته تهیه میشه.

مواد لازم


نشاسته نصف پیمانه
آب نصف پیمانه
شیر دو و نیم پیمانه
شکر سه چهارم پیمانه
گلاب و عرق بید مشک هر کدام یک چهارم پیمانه
انبه پوره شده سه عدد
خامه سه قاشق غذا خوری

نشاسته را با آب و شیر مخلوط میکنیم تا حل شود. روی حرارت ملایم داخل ظرف لعابی قرار میدهیم و با قاشق چوبی هم میزنیم تا کمی سفت شود.

شکر گلاب و بید مشک و پودر هل را اضافه کرده و هم میزنیم. هنگامیکه شروع به حباب زدن کرد خاموش میکنیم خامه را به پوره انبه افزوده هم میزنیم و به فرنی اضافه میکنیم و در ظرف مورد نظر میریزیم و تزیین میکنیم.

دلگرم

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه