طرز تهیه شیرینی توت

سرویس آشپزی جوان ایرانی - بخش شیرینیجات:

درست کردن شیرینی توت, شیرینی توت


مواد لازم :

بادام ۲ لیوان
پودر قند ۲ لیوان
گلاب ۸ الی ۱۰ قاشق
شکر به میزان لازم
خلال پسته به میزان لازم
تخم خرفه به میزان لازم


طرز تهیه:
بادام را در آب به مدت دو ساعت خیس کنید و بعد پوست بادام ها را بگیریدو مولینکس کنید .سپس با پودر قند و گلاب مخلوط کنید و مایه را با دست مالش دهید و از آن گلوله هایی به اندازه فندق بر دارید و مانند تصویر شکل دهید و در شکر و تخم خرفه بغلتانید و یک خلال پسته در سر آن فرو کنید.

درست کردن شیرینی توت, شیرینی توت

منبع : ashpazierangin.net

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه