طرز تهیه شربت نعنا یک شربت خنک بهاری

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش شربت، سس و ترشی:

مواد لازم :


برگ تازه نعنا ۵۰۰ گرم
شکر یک کیلوگرم
آب ۵-۴ لیوان
آبلیمو ۳ قاشق سوپخوری
رنگ سبز خوراکی ، در صورت دلخواه

 

 شربت نعنا

طرز تهیه شربت نعنا,شربت خنک بهاری


طرز تهیه :

*نعنا ها را پاک کرده و بشویید .

*با کارد نعناها را به دو یا سه تکه برش بدین تا حین پخت عطر و رنگ آن ها بهتر بخورد شربت بره.
نکته : نیاز نیست و نباید نعنا ها ریز بشن.

*شکر و آب را در یک قابلمه بریزید و هم بزنید تا شکر در آب حل شود . سپس روی حرارت قرار بدید تا بجوشه و کمی غلیظ شه .

*برگ های نعنا را به آب و شکر اضافه کنید و حرارتو کم کرده تا آروم آروم بجوشه و نعنا رنگ و عطرشو پس بده .

*وقتی شربت خوب جوشید و قوام اومد ، آبلیمو رو اضافه کرده و پس از چند دقیقه حرارتو خاموش کنید .

 

 شربت نعنا


*نکته : اگه بخواید که رنگ شربتتون سبزتر بشه میتونید چند قطره رنگ خوراکی سبز هم به همراه آبلیمو اضافه کنید .

*در قابلمه دم کنی گذاشته و سرشو روش قرار داده و اجازه بدین ۲۴ ساعت به همون حالت بمونه تا شربتتون جا بیفته .

*بعد از زمان گفته شده شربت رو صاف کرده و در شیشه تمیز بریزید و در یخچال نگه دارید و هر زمان خواستین یه مقدارشو با آب و یخ مخلوط و نوش جان کنید .




نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه