طرز تهیه سوپ مارچوبه

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش سوپ:

Asparagus-Vichyssoise

مارچوبه دارای مقدار زیادی ویتامین ک و فولات (ویتامین ب۹) است. فولات موجود در مارچوبه باعث می‌شود تا مصرف این گیاه در زمان بارداری از ناهنجاری‌های مادرزادی بکاهد.

خوردن مارچوبه هم‌چنین می‌تواند به تقویت نیروی جنسی کمک کند.

 

طرز تهیه سوپ مارچوبه

مواد لازم:

  • شیر:۴۰۰ میلی لیتر
  • تره فرنگی خرد شده: ۲ عدد متوسط
  • مارچوبه خرد شده: ۲۰۰ گرم یا یک شاخه
  • سیب زمینی خرد شده: ۲ عدد متوسط
  • نمک: ۱ قاشق سوپخوری
  • روغن زیتون: به مقدار لازم
  • طرز تهیه سوپ مارچوبه

دستور پخت

نصف شیر را درون ماهی تابه بزرگی ریخته و آن را داغ می کنیم. قبل از اینکه شیر شروع به جوشیدن کند تره فرنگی را به آن اضافه کرده و می گذاریم ۵ دقیقه بجوشد. مارچوبه را به آن اضافه کرده و می گذاریم ۵ دقیقه دیگر بجوشد.

نمک و سیب زمینی را به آن اضافه می کنیم و کاملا بهم می زنیم ( نگران تغییر رنگ و یا کم شدن مقدار شیر نباشید). بعد از گذشت ۵ دقیقه دیگر، ۵۰۰ میلی لیتر آب را به سوپ اضافه می کنیم و می گذاریم حدود نیم ساعت بپزد.

بقیه شیر را به سوپ اضافه می کنیم سپس آن را از صافی عبور می دهیم تا تکه های مارچوبه داخل آن گرفته شود. در این مرحله سوپ بسیار غلیظ است، اگر تمایل داشته باشید می توانید برای رقیق کردن آن مقداری آب را به سوپ اضافه کنید.

در آخر می توانید روغن زیتون را به سوپ اضافه کرده و آن را سرو کنید.

 




نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه