طرز تهیه سوپ لوبیا و برنج گلوتن دار

سرویس آشپزی جوان ایرانی، بخش سوپ و سالاد:

 

طرز تهیه سوپ لوبیا و برنج گلوتن دار,سوپ لوبیا

 

–> آشپزی

در این مطلب شما را با طرز تهیه سوپ لوبیا و برنج گلوتن دار آشنا میکنیم امیدواریم مورد توجه شما قرار بگیرد.

مواد لازم:

طرز تهیه سوپ لوبیا و برنج گلوتن دار,سوپ لوبیا

طرز تهیه :
۱٫ لوبیا قرمز، برنج سیاه، پوست نارنگی و آب را داخل یک قابلمه بریزید و جوش بیاورید. شعله را کم کنید و بگذارید ۲ تا ۳ ساعت آهسته بجوشد تا لوبیا قرمز نرم شود و آب کم شود و مخلوط غلیظ شود

۲٫ نبات و کمی نمک به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا نبات آب شود.
۳٫ شعله را خاموش کنید. سوپ را داغ یا گرم با شیر نارگیل سرو کنید.

منبع: جهانی ها به نقل از sooran.com

با تشکر از سایت sooran.com

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه