طرز تهیه سوپ لوبیا و برنج گلوتن دار
سرویس آشپزی جوان ایرانی، بخش سوپ و سالاد:

–> آشپزی
در این مطلب شما را با طرز تهیه سوپ لوبیا و برنج گلوتن دار آشنا میکنیم امیدواریم مورد توجه شما قرار بگیرد.
مواد لازم:

طرز تهیه :
۱٫ لوبیا قرمز، برنج سیاه، پوست نارنگی و آب را داخل یک قابلمه بریزید و جوش بیاورید. شعله را کم کنید و بگذارید ۲ تا ۳ ساعت آهسته بجوشد تا لوبیا قرمز نرم شود و آب کم شود و مخلوط غلیظ شود
۲٫ نبات و کمی نمک به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا نبات آب شود.
۳٫ شعله را خاموش کنید. سوپ را داغ یا گرم با شیر نارگیل سرو کنید.
منبع: جهانی ها به نقل از sooran.com
با تشکر از سایت sooran.com
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :
مطالب مشابه :