طرز تهیه سوپ جو با مرغ کاملا رژیمی

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش سوپ:

تهیه سوپ جو با مرغ ( رژیمی ) را برای شما عزیزان و کاربران محترم قرار داده ایم , با همراه باشید.

 

 

تهیه سوپ جو با مرغ

 

مواد اولیه : برای 3 نفر


جو پرک نصف لیوان
مرغ 1قطعه (سینه)
هویج 2عدد
پیاز 1عدد
سیر 2حبه
کرفس نصف لیوان (خرد شده)
برگ کرفس به میزان لازم
نمک به میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زعفران 2قاشق غذاخوری (آب کرده و غلیظ)
پودر سیر 1قاشق مرباخوری
به 1عدد (بزرگ)


طرز تهیه :


ابتدا سینه مرغ را شسته و خرد کنید.پیاز و سیر را رنده کرده و به همراه مرغ، جو پرک ، نمک و فلفل و پودر سیر روی حرارت ملایم قرار دهید.وقتی مواد کمی آب انداخت به آن 5پمانه آب اضافه کنی�� و اجازه دهید مواد کمی با آب بجوشند.سپس شعله را ملایم کنید.


پس از 1 ساعت هویج خرد شده ، به خرد شده،کرفس خرد شده و برگ کرفس خرد شده را اضافه کنید ، در قابلمه را بگذارید و با حرارت ملایم اجازه دهید سوپ بجوشد و جا بیفتد.در انتهای پخت آبلیمو و زعفران را اضافه کنید.



نکات:


1)در صورت تمایل هویج را با مقداری عسل تفت داده و بعد به غذا اضافه کنید.
2)میتوانید سوپ را با سرکه سیب هم سرو کنید.
3)در صورت تمایل میتوانید کرفس و برگ کرفس را حذف کنید و بجای آن شوید خشک به سوپ اضافه نمایید.
4)میتوانید زعفران را حذف کرده و به جای آن از رب گوجه فرنگی یا زردچوبه استفاده کنید

 

 

خواص جو در این سوپ :


۱) جوی کامل که دانه با سبوس روی آن باشد و فقط دنباله آن را کنده باشند.

۲) جوی مقشر یا پوست گرفته که عملاً قسمتی از پوست آن گرفته شده است.

۳) جوی سفید کرده که تمام پوست و سبوس آن را گرفته و به صورت جوی سفید درآمده باشد که در اصطلاح به آن جوی مرواریدی می گویند.

 

 

گردآوری: مجله اینترنتی دلگرم

 




نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه