طرز تهیه سس مکزیکی هفت لایه

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش سوپ:

 ,

آشپزی

در اینجا با طرز تهیه سس مکزیکی هفت لایه آشنا میشوید امیدواریم مورد پسند شما قرار بگیرد.

این سس را با چیبس تورتیلا سرو نمایید.
این سس برای مهمانی هایی که به سبک فرانسوی غذا ، پیش غذا ، سالاد و … در چند دور مختلف سرو می شوند بسیار مناسب است. اگر چه برای درست کردنش باید کمی وقت بیشتری صرف کرد و زحمت بیشتری دارد . پایه این سس با مواد آماده و بسته بندی شده موجود در خانه مثل لوبیای کنسرو شده و سس تاکو درست می شود که باید تمام این مواد را با هم ترکیب کنید. این سس را با چیبس تورتیلا سرو نمایید .

طرز تهیه سس تاکو :
مواد لازم :

 ,

طرز تهیه :
همه این مواد را با هم مخلوط نموده و بر روی حرارت ملایم به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه حرارت دهید تا بخوبی با هم مخلوط گردند .

منبع : seemorgh.com

با تشکر از سایت seemorgh.com


نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه