طرز تهیه سالاد کدوحلوایی

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش سوپ:

•    تعداد: 6 نفر

•    زمان تهیه: 20 دقیقه

•    زمان خواباندن در مواد: 1 تا 4 ساعت

•    زمان پخت: 30 دقیقه

 

طرز تهیه سالاد کدوحلوایی

 

مواد لازم :

•    یک پیمانه آب پرتقال

•    3 قاشق غذاخوری شیره افرا

•    1.5 قاشق غذاخوری پودر خردل

•    یک قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده

•    600 گرم کدوحلوایی خرد شده

    روغن

•    نصف قاشق چایخوری نمک

•    ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه

•    1/3 پیمانه روغن زیتون

•    6 پیمانه کاهو یا کلم

•    یک عدد کاسنی قرمز کوچک

•    نصف پیمانه پسته

•    85 گرم پنیر بز خرد شده

طرز تهیه سالاد کدوحلوایی

طرز تهیه:

1.برای درست کردن چاشنی، در یک کاسه کوچک، آب پرتقال، شیره افرا، پودر خردل و زنجبیل را با یکدیگر مخلوط کنید. نصف پیمانه از مخلوط را کنار بگذارید.

2.    برش‌های کدوحلوایی را درون کیسه پلاستیکی بزرگ بریزید و آن را درون کاسه بزرگ قرار دهید. چاشنی زنجبیل را روی آنها بریزید. در کیسه را ببندید و به مدت 1 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید تامزه‌دار شوند.

3.    فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید. قالب مورد نظر را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.

4.    کدوها را آبکش کنید. سپس آنها را درون قالب بچینید. قالب را به مدت 26 تا 30 دقیقه درون فر بگذارید تا کدوها کاملا طلایی و برشته شوند. سپس از فر خارج کنید.

5.    برای تهیه سس، در یک کاسه کوچک، چاشنی باقی‌مانده، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. به تدریج روغن اضافه کنید. دو تا 3 قاشق غذاخوری از سس را روی کدوهای گرم بریزید و هم بزنید.

6.    در یک کاسه بزرگ، کاهو، کاسنی فرنگی و نیمی از پسته‌ها را با هم مخلوط کنید. نیمی از سس را اضافه کنید. کدوهای برشته را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید. روی آنها پسته باقی‌مانده و پنیر بز بریزید. بقیه سس را نیز اضافه کنید.




نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه