طرز تهیه رولت خرما و گردو

سرویس آشپزی جوان ایرانی - بخش شیرینیجات:

رولت خرما و گردو, طرز تهیه رولت خرما


تعداد: 4 نفر
زمان تهیه و پخت: 40 دقیقه

مواد لازم :

تخم مرغ 3 عدد
آرد 5 قاشق غذاخوری
ماست 2.5 قاشق غذا خوری
شکر 2 قاشق غذاخوری
خرما 20 عدد
گردو 5 عدد
عسل 2 قاشق غذاخوری
کنجد به مقدار لازم
زعفران یک قاشق غذاخوری


طرز تهیه :
1. تخم مرغ ها در یک ظرف بزنید تا سفیده و زرده یک دست مخلوط شوند.
2. ماست را به تخم مرغ اضافه و هم بزنید.

3. شکر اضافه کنید و هم بزنید.
4. آرد را اضافه کنید و هم بزنید. در این مرحله زعفران را بیفزایید.

5. مخلوط بدست آمده را در تابه که قبلا 3 قاشق روغن در آن داغ شده است در اندازه های دایره به قطر 10 سانتی بریزید تا دو طرف آن سرخ شود.

6. خرما را پوست بکنید و با گردو های خرد شده و کنجد و عسل مخلوط کنید.
7. مواد را داخل سرخ شده ها بریزید و مانند رولت بپیچید.

8. رولت ها را در اندازه های 3 سانتی برش بزنید و در صورت تمایل روی آن کمی دارچین نیز بریزید.

منبع : bartarinha.ir

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه