طرز تهیه دوغ

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش دسر و مربا:

Image
اول از همه باید ماست مناسبی انتخاب کنید. یعنی ماستی که یک دست و ترش باشد ( اگر ترش نیست ماست را در ظرف سر بسته و به مدت ۳ روز در یخچال نگهداری میکنیم ) سپس ماست را آنقدر هم میزنیم تا کاملا براق شود آنگاه دو برابر ماست موجود آب به آن اضافه میکنیم و میزان نمک هم به دلخواه خواهد بود.

حال برای گازدار شدن دوغ کافیست دو حبه قند به آن اضافه کنیم

سپس دوغ را به مدت ۱۰ دقیقه در ظرف سربسته ای ( کاملا بسته و محکم ) خوب هم میزنیم و بعد ظرف حاوی دوغ را در هوای آزاد به مدت یک هفته نگهداری میکنیم.
اکنون دوغ ما به همراه چند تکه یخ آماده میل کردن است.هرگز بیش از حد از قند برای گازدار کردن دوغ استفاده نکنید.

دوغ عربی

مواد مورد نیاز:

نحوه تهیه:
  دوغ عربی است. برای تهیه این دوغ، ماست تازه را که هنوز سفت نشده با همزن برقی بزنید تا شل شود و کف کند. سپس مقداری سبزی معطر (نعناع، پونه یا ...) را کف دست بسایید و با کمی نمک به دوغ بیفزایید تا یک ساعت بماند و عطر سبزی در دوغ پخش شود.

 سپس چند تکه یخ در لیوان بیندازید. دوغ را روی آن بریزید و نوش جان کنید. این‌جاست که فرق دوغ عربی با سایر دوغ‌ها مشخص می‌شود.




نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه