طرز تهیه دمی گوجه فرنگی

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش خورش:

 دمی گوجه فرنگی یک غذای ارزان قیمت و مناسب برای همه ؛خصوصاگیاهخواران

 

دمی گوجه فرنگی

مواد لازم برای تهیه دمی گوجه فرنگی:
پیاز 1 عدد
برنج 2 لیوان
سیب زمینی 1 عدد
زعفران یک چهارم قاشق چایخوری (ساییده شده)
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
گوجه فرنگی 5 عدد
روغن نصف استکان
زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه دمی گوجه فرنگی:

ابتدا گوجه ها را شسته و رنده کنید و یا در مخلوط کن پوره کنید.برنج رابشویید و آن را به همراه دو لیوان آب و گوجه فرنگی پوره شده و نمک بگذارید دو ساعت خیس بخورد. در ظرف مناسب پیازداغ کنید و زعفران آبکرده و کمی زردچوبه و فلفل و نمک را در آن بریزید و آن را به برنج اضافه کنید.

برنج را با همان آب اضافه شده روی شعله بگذارید و سیب زمینی های نگینی شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد تا آب آن تمام شود و فقط در حدود چند قاشق آب برای دم کشیدن باقی بماند.برنج را دم بیندازید و اجازه دهید آماده شود.




نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه