طرز تهیه دسر کدو حلوایی خانگی

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش دسر و مربا:

دسر کدو حلوایی ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم قرار داده ایم , با همراه باشید.

 

دسر کدو حلوایی

 

 

دسر کدو حلوایی

 

دو قاشق سوپخوری پودر کاسترد را در دو لیوان شیر سرد حل می کنیم . چهار تا پنج قاشق شکر را به محلول اضافه می کنیم و آنرا روی حرارت قرار می دهیم تا غلیظ شود،حدودا سه چهارم کاسترد آماده را کف ظرف ریخته،رویش را یک ردیف بیسکویت می چینیم،روی بیسکویت ها گردوی خرد شده می پاشیم،

 

دویست گرم کدو حلوایی را پخته و پوره می کنیم،کدو باید کاملا بدون آب باشد،پوره کدو را با یک چهارم باقیمانده کاستارد مخلوط می کنیم،

 

اگر دسر شیرین می پسندید،می توانید دو قاشق عسل به این مخلوط اضافه کنید،یک دوم قاشق چایخوری دارچین هم اضافه کرده و این مخلوط را روی لایه بیسکوئیت و گردو میریزیم،روی دسر را با خامه فرم گرفته و خلال پسته تزیین می کنیم. میتوان بسته به سلیقه به جای دارچین از هل یا زنجفیل هم استفاده کرد


منبع: دلگرم

 




نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه