طرز تهیه دسر پاناكوتا

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش دسر و مربا:

طرز تهیه دسر پاناکوتا ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم قرار داده ایم , با همراه باشید.

طرز تهیه دسر پاناكوتا

طرز تهیه دسر پاناکوتا

شیر ٢ لیوان
خامه صبحانه ١ لیوان
شکر به مقدار لازم
گلاب کمى
پودر ژلاتین ٢ قاشق غذا خورى

شیر را روى شعله گذاشته کمى حرارت مى دهیم. خامه را اضافه کرده و هم میزنیم. شکر را میریزیم. ژلاتین را بن مارى کرده و پس از سرد شدن شیر به مخلوط اضافه میکنیم. در آخر هم گلاب مى ریزیم.و در یخچال مى گذاریم. براى وسط گل هم از زعفران استفاده کردم. نوش جان

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه