طرز تهیه حلوای آلبالوی خوش رنگ

سرویس آشپزی جوان ایرانی - بخش شیرینیجات:

نحوه پخت حلوای آلبالو,طرز پخت حلوای آلبالو

این بار حلوا با آلبالو درست کنید


مواد لازم برای حلوای آلبالو :

آرد سفید شیرینی پزی 200 گرم
آرد سنگک 40 گرم
آب 350 میلی لیتر
شکر 300 گرم
مارگارین 225 گرم
روغن مایع 80 میلی لیتر
آلبالو بدون هسته 300 گرم
جوهرلیمو 1 قاشق چایخوری
رنگ آلبالویی چند قطره
شربت آلبالو 200 میلی لیتر

روش تهیه حلوای آلبالو :
ابتدا آرد سنگک را آنقدر تفت می‌دهیم تا کاملا برشته شود. سپس آن را الک کرده، کنار می‌گذاریم.

آرد سفید شیرینی پزی را تا حدی تفت می‌دهیم که بوی خامی آن گرفته شود ولی رنگش خیلی تغییر نکند. در قابلمه‌ای گود آب، شربت، شکر، آلبالو، رنگ و جوهرلیمو را مخلوط کرده، روی حرارت می‌گذاریم تا جوش آید.

داخل تابه‌ای که می‌خواهیم حلوا را تهیه کنیم کره را ذوب کرده، آردها را داخل آن الک می‌کنیم سپس روغن مایع را به مخلوط اضافه می‌کنیم و یک دقیقه تفت می‌دهیم.

حال با ملاقه به آرامی شربت را به مخلوط آرد و کره اضافه کرده، هم می‌زنیم تا جایی که حلوای لطیفی حاصل شود؛ حال از روی حرارت بر می‌داریم و آن را با آلبالو و ترافل های شکلاتی و ورق طلای خوراکی تزیین می‌کنیم.

منبع : مجله زندگی ایده آل / bartarinha.ir

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه