طرز تهیه توت فرنگی با روکش شکلات

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش دسر و مربا:

طرز تهیه توت فرنگی با روکش شکلات

تنها چیزی که خوشمزه تر از توت فرنگی رسیده است، توت فرنگی با روکش شکلات است. در این چگونه یک دستورالعمل آسان به شما آموزش می دهیم که هر آشپز تازه کاری هم می تواند با آن، این خوراکی خوشمزه و لذت بخش را در خانه، با هزینه کم درست کند.

مواد لازم برای توت فرنگی با روکش شکلات
توت فرنگی تازه: ۴۵۰ گرم
چیپس شکلاتی کم شیرین: ۳۴۰ گرم
روغن بدون طعم: کمی

طرز تهیه

توت فرنگی ها را داخل آبکش بریزید و زیر آب سرد بشویید و سپس آنها را به آرامی خشک کرده و از هم جدا کنید.

یک تکه کاغذ مومی را به اندازه سینی فرتان ببُرید و داخل سینی قرار دهید و سینی را نزدیک اجاق گاز قرار دهید تا هر وقت توت فرنگی با روکش شکلات تان آماده شد در دسترستان باشد.

طرز تهیه توت فرنگی با روکش شکلات

چیپس های شکلاتی را در یک ماهی تابه متوسط با حدود یک قاشق غذاخوری روغن بریزید. حرارت گاز را روی کمترین میزان آن تنظیم کنید و مواد را هم بزنید تا شکلات و روغن با هم ترکیب شوند و مخلوط یکدستی داشته باشید.

توت فرنگی ها را یکی یکی از کلاه برگ شان گرفته و داخل مخلوط شکلات فرو کنید. سپس توت فرنگی با روکش شکلات را با دقت روی کاغذ مومی ای که داخل سینی پهن کرده اید بچینید.

وقتی کار تمام شد، توت فرنگی با روکش شکلات را به مدت حداقل ۲ ساعت یا تا زمانی که شکلات ها سفت شود، داخل یخچال قرار دهید.

توت فرنگی ها را از روی کاغذ مومی بردارید و داخل یک بشقاب زیبا بچینید و سرو کنید.


نکات و هشدارها
در کنار توت فرنگی با روکش شکلات میوه های دیگر را هم امتحان کنید. گیلاس، تمشک و زرد آلوی خشک شده هم با روکش شکلات خوشمزه می شوند.
همچنین می توانید چوب شور های کوچک، مارشملو، کیک های کوچک مکعبی شکل، ساندویچ بیسکویت شکلاتی و چیز کیک های کوچک را هم داخل شکلات ذوب شده فرو کنید.


برای بهترین نتیجه، توت فرنگی ها را ظرف ۴۸ ساعت بخورید.
هرگز شکلات ها را روی حرارت کم اجاق گازتان رها نکنید، چون به جای ذوب شدن می سوزند!

eHow

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه