طرز تهیه تبوله سالاد لبنانی و پرطرفدار

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش سوپ:

تبوله سالاد لبنانی وپر طرفدار ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم قرار داده ایم , با همراه باشید.

 

 

تبوله سالاد لبنانی و پرطرفدار

 

تو کشور سوریه وترکیه نیز طرفداران زیادی داره منم ایرانیم وطرفدار این سالاد خوشمزه .


طرز تهیه واسه هشت نفر


بلغور گندم ریز 3/2 پیمانه
جعفری –ریز خرد شده6 پیمانه
نعنا تازه- ریز خرد شده 2/1پیمانه
گوجه فرنگی- خرد شده 5عدد
پیازکوچک- خرد شده 2عدد(200گرم)
پیازچه- خرد شده 2عدد
روغن زیتون-تصفیه نشده 4/1پیمانه(60میل)
آب لیموی تازه 2/1پیمانه(125میل)
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم



طرز تهیه:


بلغور را با آب بجوش به مدت15 دقیقه خیس و سپس آبکش می کنیم من بلغور رو یه دو دقه اپز کردم بعدبه طوری که آب آن کاملاٌ گرفته شود

 

آن را در یک ظرف بزرگ می ریزیم، جعفری، نعنا، گوجه فرنگی، پیاز و پیازچه را به آرامی با بلغور مخلوط می کنیم، نمک و فلفل را اضافه می کنیم.چند دقیقه قبل از سرو، روغن زیتون و آب لیمو را اضافه می کنیم

 

 

منبع: دلگرم

 




نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه