طرز تهیه تارت با کرم دو رنگ

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش دسر و مربا:

تارت با کرم دو رنگ ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم قرار داده ایم , با همراه باشید.

تارت با کرم دو رنگ

تارت با کرم دو رنگ

مواد لازم برای خمیر


آرد ۲۵۰ گرم
نمک یک پنسه
کره ۱۱۵ گرم
پودر شکر ۳۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱/۸ قاشق مربا خوری
شیر یا آب سرد ۱/۲ پیمانه یا ۸۰ میلی لیتر


مواد لازم برای کرم


آرد ۳۵ گرم
پودر نشاسته ۲۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
شیر ۳۳۰ میلی لیتر
زرده تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ۱/۸ ق م
پودر ژلاتین ۱ و ۱/۲ ق س
آب برای ژلاتین۸۰ میلی لیتر
خامه شیرین شده ۱۵۰ گرم
پنیر خامه ای ۱۲۵ گرم
پودر کاکایو ۱ ق س


برای درست کردن خمیر آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و کره سرد را با چنگال به خورد آرد بدهید تا مواد به شکل خرده نان در بیاید.پودر شکر، زرده و وانیل را اضافه کرده و با چنگال مخلوط کنید.شیر یا آب سرد رابه تدریج اضافه کنیدو مواد را با نوک انگشتان جمع کنید تا خمیر صافی به دست آید.

خمیر را در کیسه گذاشته و یک ساعت در یخچال قرار دهید.

خمیر را روی کاغذ روغنی به ضخامت ۲ الی ۳ میل باز کرده و در قالب قرار میدهیم.روی خمیر کاغذ روغنی می اندازیم و با حبوبات میپوشانیم و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه میپزیم.


برای درست کردن کرم آرد، پودر نشاسته و شکر را با هم مخلوط میکنیم و شیر سرد را اضافه کرده و روی حرارت میگذاریم و هم میزنیم تا غلیظ شود ،از روی حرارت برداشته و وانیل را اضافه کنید.


پودر ژلاتین و آب را به صورت بن ماری آماده کنید وقتی سرد شد به مواد اضافه کنید.خامه را بزنید تا فرم بگیرد.پنیر را با همزن بزنید تا صاف شود ، خامه و پنیر را به مواد اضافه کنید.مواد را دو قسمت کرده و به یک قسمت پودر کاکایو اضافه کنید.


ابتدا کرم شکلاتی را روی خمیر پخته و سرد شده ریخته و در یخچال قرار دهید تا بسته شود.کرم وانیلی را نیز روی کرم شکلاتی بریزید تا ببندد و با خامه فرم گرفته تزیین کنید.

منبع: دلگرم

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه