طرز تهیه بستنی اناری

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش دسر و مربا:

روش تهیه یک بستنی اناری ساده و خوش طعم را از ما یاد بگیرید. تهیه این بستنی نیاز به زحمت زیادی ندارد.

بستنی اناری


  •  طرز تهیه بستنی اناری

     مقدار ارزش غذایی

    کالری

    350   

    پروتئین

    2 گرم

    کربوهیدرات

    78 گرم

    چربی

    0 گرم

    چربی اشباع‌شده

    0 گرم

    فیبر 6 گرم شکر 78  گرم نمک 0.1  گرم  
  • مواد لازم

  • مواد لازم

    شکر دانه‌ریز

    450 گرم

    انار

    8 عدد

  •  

    طرز تهیه

    شکر را در یک‌کاسه ریخته و 600 میلی‌لیتر آب جوش از کتری به آن اضافه کنید. آن را خوب هم بزنید تا حل شود. سپس این شربت را کنار بگذارید تا خنک شود.

    در همین حین آب انار را بگیرید. پوست 7 انار را به‌شدت فشرده تا دانه‌های داخل آن له شوند. میوه‌ی له‌شده را روی یک‌کاسه نگه‌داشته و با چاقو پوست آن را بشکافید، به‌طوری‌که آب آن بیرون بریزد.

    آب انار را با شربتی که از قبل درست کرده‌اید ترکیب کرده و در یک دستگاه بستنی‌ساز بریزید تا آماده شود. سپس آن را در یک ظرف پلاستیکی ریخته و در فریز بگذارید تا یخ بزند.

    درنهایت بستنی را به شکل گلوله‌های یخی سرو کرده و با دانه‌های باقی‌مانده‌ی انار روی آن را تزیین کنید.




    نظرات بییندگان :

    بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

    مشاهده سایت نشونه