طرز تهیه باقالی پلو با ماهيچه

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش خورش:

باقالی پلو با ماهیچه، را برای شما عزیزان و کاربران محترم قرار داده ایم , با همراه باشید.

 

باقالی پلو با ماهيچه

 

 

باقالی پلو با ماهیچه

 

ابتدا ماهیچه یا گوشت را باپیاز خام و زردچوبه بار میگذاریم و در آخر پخت نمک و فلفل سیاه و کمی زعفران دم کرده اضافه میکنیم و بعد از اینکه آب ماهیچه غلیظ شد خاموش میکنیم .


برنج را هم که از قبل خیس کرده ایم را آبکش یا کته بعد از اینکه آبش را کشید لابه لا باقالی سبز پخت را با همراه شوید خردشده ، میریزیم و کمی روغن داغ بروی برنج میریزیم و دم میگذاریم ، میتوانید کمی دارچین لابه لای برنج بپاشید .در آخر کمی روغن حیوانی روی برنج بدهید تا معطر شود

 

 

منبع: دلگرم

 




نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه