طرز تهیه آش شله مشهدی
سرویس آشپزی جوان ایرانی، بخش سوپ و سالاد:

– آشپزی
دوستان عزیز در این مطلب شما را با طرز تهیه آش شله مشهدی آشنا میکنیم امیدواریم مورد پسند شما قرار بگیرد.
مواد لازم:

طرز تهیه:
این غذا جزو اصلیترین غذاهای مشهد محسوب شده و بر سر سفره اغلب مشهدیها به ویژه در مهمانیهای آنها دیده میشود.
ابتدا حبوبات را یک روز قبل خیس کرده و بعد آبپز میکنیم پس از نرم شدن مواد آنها را مانند برنج آبکش میکنیم. چربی گوسفند و پیاز چرخ شده را داخل ظرفی میریزیم. گوشتها را با آنها میجوشانیم تا کاملا پخته شود. سپس استخوانهای گردن را از گوشت جدا میکنیم. حبوبات را داخل ظرف گوشت ریخته و مرتب هم میزنیم تا زمانی که کاملا از هم باز شود و حالت خامی خود را از دست بدهد. ادویهها، نمک، بلغور و برنج را با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه میکنیم و مجددا به مدت سه ساعت میگذاریم بجوشد. بعد از اینکه کاملا مواد پخت روغن را افزوده و آن را به مدت یک ساعت مانند برنج با دمای بسیار پایین به حالت دم میگذاریم.
منبع: جهانی ها به نقل از sooran.com
با تشکر از سایت sooran.com