شیرینی فندقی مخصوص عید نوروز

سرویس آشپزی جوان ایرانی - بخش شیرینیجات:

 ,


مواد لازم :

مغز فندق بوداده بدون نمک 125 گرم مغز بادام بوداده بدون نمک 125 گرم آرد سفید 250 گرم پودر ‌قند 250 گرم هل کوبیده یک قاشق مرباخوری روغن 175 گرم پودر پسته به میزان لازم


طرز تهیه :
ابتدا در ظرفی روغن ریخته و آرد را به آن اضافه می‌کنیم و حرارت می‌دهیم تا طلایی شود. هل، بادام و فندق چرخ کرده را به آن می‌افزاییم تا سرخ شود. بعد از مدتی آن را از روی حرارت برداشته و می‌گذاریم تا سرد شود. پودر قند را درون یک ظرف مسطح ریخته و با آن مخلوط می‌کنیم و با پشت قاشق مواد را صاف کرده و روی آن پودر پسته می‌ریزیم و به صورت لوزی برش می‌زنیم و درون ظرف دیگری می‌چینیم.

منبع : groohashpazi.blogfa.com

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه