شيريني خرما وعسل

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش دسر و مربا:

Image
مواد لازم :

تخم مرغ 3 عدد
عسل 1 فنجان
آرد سفید 1.5 فنجان
گردو 1 فنجان
بکین پودر 1 قاشق سوپخوری
نمک 1 قاشق مرباخوری
خرما 800 گرم

طرز تهیه :

تخم مرغها را هم زده با عسل مخلوط کرده ، آرد و بکینگ پاودر و نمک بآن افزوده بازهم بزنید .

آخر کار ، گردو و خرما را هم اضافه کرده کمی هم زده ، در ظرف چرب شده که کف آن مومی پهن شده ، بضخامت یک سانتی متر بریزید و در فر 50 درجه حرارت مدت 30 الی 40 دقیقه بگذارید.

X اشتراک گذاری

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه