سوپ شلغم ؛مناسب درمان سرما خوردگی

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش سوپ:


 

تهیه ی این سوپ مخصوص فصل پاییز و سرما است با تهیه این سوپ گرم در هوای سرد از خوردن آن لذت ببرید.

 

طرز تهیه سوپ شلغم مناسب فصل سرما

 

آماده سازی: 5 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 35 دقیقه

 

مواد لازم :

برای 2 نفر
شلغم                                5 عدد (کوچک)
فلفل سیاه                            به میزان لازم
تخم مرغ                                        1 عدد
شکر                  یک چهارم قاشق غذاخوری
کره                                             30 گرم
خامه               یک قاشق سوپ خوری سر پر
نمک                                    به میزان لازم

 

شلغم با این همه خاصیت و طعم فوق العاده ای که دارد جایگاه خاصی در غذاها پیدا نکرده است و مصرف آن نسبت به گذشته بسیار کاهش یافته.عدم استفاده از این ماده پرخاصیت به دلیل عدم آگاهی مناسب از شیوه طبخ مناسب و طعم دار کردن این ماده بسیار مغذی است.

سوپ شلغم ؛مناسب درمان سرما خوردگی

در زیر روش پخت و طعم دار کردن شلغم جهت تهیه سوپ شلغم بیان شده است.

این سوپ تاثیر فوق العاده ای در درمان و حتی پیشگیری از سرماخوردگی های فصلی دارد.

 

طرز تهیه:

 

شلغم ها را پس از شستن به چند قطعه تقسیم کرده و با مقداری آب میپزیم.نمک ، فلفل و شکر را هم به مواد اضافه میکنیم.پس از پخته شدن شلغم که حدودا 20 دقیقه طول میکشد(به دلیل خرد شدن و کوچک بودن شلغم ها) آن را داخل مخلوط کن ریخته و یا با قاشق له میکنیم.

در ظرفی جدا گانه زرده تخم مرغ و خامه را با هم مخلوط کرده و به سوپ اضافه میکنیم و مخلوط کرده و در ظرف مناسب برای سرو میکشیم.




نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه