* سوپ سیب زمینی و جو پرک*

سرویس آشپزی جوان ایرانی به نقل از آشپز آنلاین؛ بخش سالاد و سوپ:


مواد لازم جهت برای 6 نفر :
عصاره گوشت 3 عدد

آب 2 لیتر

سیب زمینی مکعبی خرد شده 500 گرم

جو پرک 100 گرم

کره 2 قاشق غذا خوری

پنیر پارمزان 4 قاشق غذا خوری

جعفری خرد شده 4 قاشق غذا خوری

نمک به میزان دلخواه
طرز تهیه:
عصاره گوشت را پودر کنید و در آب حل کنید و روی شعله متوسط به نقطه جوش برسانید. در حالت جوش 10 دقیقه هم بزنید.
سیب زمینی را به آن اضافه کنید و بگذارید 15 دقیقه بپزد و سپس جوپرک را به آن اضافه کرده و هم بزنید و این عمل را تا وقتی ادامه دهید که جو پرک نیم پز شده باشد.
به مدت 45 دقیقه با شعله کم بگذارید مواد بپزد و بعد از این مدت کره را به آن اضافه کنید.
سوپ را در 6 کاسه بریزید و روی هر یک را ابتدا پنیر پارمسان و بعد کمی جعفری بپاشید و سرو کنید

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه