سوپ برشت

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش سوپ:

Image
مواد لازم :


آب گوشت 1 گالن


آب ليموترش 1 قاشق سوپخوري


رب گوجه فرنگي 4 قاشق سوپخوري


شكر 1 قاشق سوپخوري


سركه 1 قاشق سوپخوري


آب چغندر 3 فنجان


سير 1 لپه


پياز 5 کيلو


فلفل سبز 2 دانه


خامه ترش قدري


نمك قدري


كلم 5 کيلو


لبو 0.5 کيلو

 


طرز تهيه :

پيازهاي خرد شده را مدت 15 دقيقه در کره سرخ کنيد و لبو و آبگوشت را در آن بريزيد و بگذاريد مدت 15 دقيقه روي آتش ملايم بپزد سپس رب گوجه فرنگي ، سير و فلفل سبز به آن افزوده مدت 15 دقيقه الي 20 دقيقه بپزد
آب چقندر و آب ليمو ترش و شکر و سرکه را ريخته مدت دو الي سه دقيقه همش بزنيد مقداري نمک بريزيد و با خامه ترش به سر سفره آوريد . 




کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه