سوپ بادام زمینی

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش سوپ:

Image
مواد لازم :
آب مرغ 2 لیتر
پیاز ریز سفید 1 عدد
آب لیموترش 1 قاشق سوپخوری
بادام زمینی بوداده بد� قدری
کرفس خرد شده 0.5 قاشق سوپخوری
آرد سفید 3 قاشق سوپخوری
نمک قدری
روغن بادام زمینی 3 فنجان
کره 250 گرم
نمک کرفس 0.33 قاشق سوپخوری

 


طرز تهیه :

کره را در قابلمه آب کرده پیاز و کرفس را به آن افزوده مدت پنجدقیقه سرخش کنید ولی بگذارید قهوه ئی رنگ بشود .
آرد را بر آن افزوده ، خوب هم بزنید . سپس آبگوشت مرغ را گرما گرم در آن ریخته مدت نیم ساعت بپزید .


مخلوط فوق را از روی آتش برداشته و صافش کرده ، روغن بادابم زمینی ، نمک کرفس و آب لیمو ترش و نمک به آن اضافه کنید .
چند دقیقه قبل از کشیدن ، بادام زمینی کوبیده روی سوپ فوق الذکر بپاشید .




نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه