سوهان گردويي

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش دسر و مربا:

Image
مواد لازم:

گردو: ۴۵۰ گرم

عسل: ۱۵۰ گرم

شکر: ۱۵۰ گرم

کره: ۱۵۰ گرم

زعفران: ۰.۱۵ گرم

نارگیل: ۱۵۰ گرم


ـ طرز تهیه:

مغز گردو را در تاوه بو بدهید تا پوستش گرفته بشود. باید مواظب باشید گردوها نسوزد. چه در این صورت مزه‌اش تلخ خواهد شد.

پس از اینکه مغز گردو‌ها را بو دادید، آن را خلال کرده روغن و بادام و شکر در ظرف ریخته آن را روی آتش بگذارید.

همین که شکر به کلی آب شد، خلال گردو را در آن بریزید و تند تند هم بزنید تا گردو سرخ شود. سپس زعفران و گلاب در آن ریخته، آتش را ملایم‌تر نموده روی سوهان فوق‌الذکر، نارگیل رنده شده بریزید. همین که به اندازه کافی پخته شد، از روی آتش بردارید.

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه