سالاد یک دسته گل

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش سوپ:

Image
مواد لازم :

گل کلم 1 عدد

 سس مایونز 2 قاشق سوپخوری

 روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 کاهو 4 عدد

 آب لیموترش 2 قاشق سوپخوری

سیب زمینی 2 عدد

 تخم مرغ پخته 4 عدد

 فلفل سبز 1 عدد

گوجه فرنگی 3 عدد

 اسپاگتی 3 عدد

 شیر هموژنیزه قدری

 فلفل قدری

نمک قدری

 

 طرز تهیه :

گل کلم را از ساقه اش جدا کرده خوب بشوئید . سپس آنرا در قابلمه ریخته در آب مختصری نمک بجوشانید تا کمی نرم بشود . بگذارید گل کلم زیاد نرم شود ، سپس آب را جدا نموده گلهای کلم را روی ظرف سالاد بشکل تپه روی هم بریزید و بالای آن نمک و فلفل و روغن زیتون و عصاره لیموترش بپاشید . سیب زمینی پخته را له کرده ، مقداری نمک ، شیر و سس مایونز با آن مخلوط نموده آنرا با قاشق پهن باندازه مساوی روی گلهای کلم بمالید .

 چاقوی نوک تیزی را در آب سرد فرو برده و از طول ، شکافی بر هریک از گلهای کلم وارد بیاورید . تخم مرغهای پخته را چهار قسمت نموده آن را روی سالاد طوری قرار بدهید که قسمت های زرده آن نمایان باشد و بشکل گل زرد بنظر برسد .

مغز کاهو را هم در وسط سالاد و گوجه فرنگی حلقه حلقه شده ، در قسمت پائین ظرف سالاد قرار بدهید . فلفل سبز را بقطعات نازک بریده روی گوجه فرنگی گذاشته چند دانه زیتون سبز را در اطراف تخم مرغ بچینید .




نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه