سالاد گوشت

سرویس آشپزی جوان ایرانی به نقل از آشپز آنلاین؛ بخش سالاد و سوپ:


آب داغ1پیمانه
-پودرشکر2قاشق سوپخوری
-سرکه2 قاشق
-پیاز ریز خوردشده1عدد
-روغن زیتون3قاشق
-هویج رنده شده2عدد
-گوشت گوساله ی پخته100گرم-
نخودفرنگی یک دوم پیمانه
-سس مایونز به اندازه
-نمک و فلفل به اندازه

یک یمانه اب داغ را با پودرشکر و سرکه مخلوط کنید و پیاز خرد شده را داخل یک محلول بریزید تا به مدت 15دیقه بماند.در ی تابه روغن زیتون بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.هویج را تفت دهید تا نرم شود.سپس از روی حرارت بردارید تا خنک شود.گوشت را به صورت مکعبی برش دهید و در یک ظرف بریزید.سپس نخود فرنگی پخته و هویج و پیازی که از سرکه جدا کرده اید را اضافه کنید.در انتها سس مایونز و نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه