سالاد کلم پیچ

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش سوپ:

Image
مواد لازم :

کلم پیچ قرمز 500 گرم

 زیتون سبز 5 قاشق سوپخوری

 لبو 300 گرم

سرکه 3 قاشق سوپخوری

نمک قدری

 

طرز تهیه :

مغز کلم پیچ را ریز ریز خورد کرده رویش نمک بپاشید و نیمساعت آنرا کنار گذاشته سپس آبیکه از کلم خارج گردیده پاک کرده ، لبو را ریز خورد کنید .           

آنگاه برگهای کلم را روغن زیتون و سرکه و فلفل زده آنها را در سالاد خوری بریزید و روی آن لبو های خرد شده را ریخته سر سفره بیاورید .  




نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه