سالاد سیب و مرغ برشته

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش سوپ:

مواد لازم :

برای 4 نفر
تخم مرغ تخم مرغ 2 عدد (کمی زده شده)
سینه مرغ 2 عدد (تکه شده)
روغن گیاهی 2 تا 3 فنجان (برای سرخ کردن)
نمک طبق ذائقه
فلفل طبق ذائقه
برگ جعفری 1/2 فنجان (تازه)
عسل 1 قاشق سوپخوری
آب لیمو ترش 1 قاشق سوپخوری (تازه)
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری (فوق بکر)
پیاز قرمز 1/4 فنجان (چهار گوش خرد شده)
سیب سبز 1 عدد (چهار گوش خرد شده)
سیب قرمز 1 عدد (چهار گوش خرد شده)
پودر سوخاری 1 فنجان
اسفناج به مقدار لازم (جهت سرو، در صورت تمایل)

سالاد سیب و مرغ برشته

سالاد سیب و مرغ برشته

1. در یک کاسه ی بزرگ، سیب، پیاز، 2 قاشق روغن زیتون، آب لیمو، عسل و برگ های جعفری را با هم مخلوط کنید. با کمی نمک مزه دار کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.

 

سالاد سیب و مرغ برشته

 

2. روغن را در یک قابلمه ی گود داغ کنید.

3. مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کنید. تکه های مرغ را در مخلوط تخم مرغ غوطه ور کنید و سپس آن را داخل پودر سوخاری بغلتانید.

سالاد سیب و مرغ برشته

 

تکه های مرغ را به آرامی در روغن بگذارید و سرخ کنید تا تمام سطح آن قهوه ای طلایی شوند. سپس روی کاغذ خشک کن قرار دهید تا روغن اضافه اش گرفته شود. تمام مرغ ها را به این ترتیب سرخ کنید.

 

نکته: ممکن است بهتر باشد شعله را روی ملایم بگذارید تا مرغ پخته شود و روی آن نسوزد.

4. مرغ را در صورت تمایل روی برگ اسفناج سرو کنید و سالسای سیب را روی آن بریزید.




کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه